Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 666g1474kcal116.5g0g113.2g0g
Paprika, punainen166g43kcal1.5g7.7g0.7g3.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto416g1165kcal79.1g0g91.5g0g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Voitaikina Myllyn Paras 500g832g3204kcal50.8g247.1g224.7g14.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g11933kcal505.4g536.4g861.2g41.8g
Valittu annoskoko2280g5966kcal252.7g268.2g430.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna1140g2983kcal126.4g134.1g215.3g10.5g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295