Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio601g1682kcal15g21g168.2g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 571g1697kcal8.6g36.4g171.2g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 240g48kcal1.7g7.2g0.2g4.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro90g28kcal1.9g3.8g0.5g2.9g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Hunaja 39g129kcal0.2g31.6g0g0g
Sinappi (teollinen)30g39kcal1.3g4.2g1.8g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Anjovis-filee, 1 kpl180g379kcal17.1g25.2g23.4g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 180g39kcal0.6g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g8377kcal103g313g733g38.6g
Valittu annoskoko2280g4189kcal51.5g156.5g366.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna1140g2094kcal25.8g78.3g183.3g9.7g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171