Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g320g1920kcal76.8g21.1g172.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)880g1224kcal97.7g3.5g91.5g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow240g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g10608kcal349g49.2g1008.6g0g
Valittu annoskoko2280g5304kcal174.5g24.6g504.3g0g
Annoskoko puolitettuna1140g2652kcal87.3g12.3g252.2g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703