Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g600g462kcal13.8g3g43.8g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 400g480kcal12.5g18g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g2425kcal71.8g140.2g170.4g17.8g
Valittu annoskoko2280g1213kcal35.9g70.1g85.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna1140g606kcal18g35.1g42.6g4.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612