Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1170g533kcal35.1g56.2g17.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)702g885kcal77.2g2.1g63.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 380g1305kcal38.8g266.2g4.6g13.3g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo23g166kcal0.1g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g5779kcal302.4g649g208.2g26.6g
Valittu annoskoko2282g2889kcal151.2g324.5g104.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna1141g1445kcal75.6g162.3g52.1g6.7g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326