DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 123g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Valkokaali keräkaali 1365g379kcal16.2g55.4g2.7g28.7g
Voi vähäsuolainen 12g89kcal0.1g0g10g0g
Siirappi 39g116kcal0g28.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha656g1089kcal124.7g0g65.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g3999kcal288.6g184.8g218.2g61.6g
Valittu annoskoko2282g2000kcal144.3g92.4g109.1g30.8g
Annoskoko puolitettuna1141g1000kcal72.2g46.2g54.6g15.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464