Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.9g8.8kcal0.3g0.4g0.7g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 375g457kcal79.7g0g15g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g250g63kcal10.5g10.5g0.3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)175g613kcal28g112g4.6g10.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Ranskankerma Valio188g525kcal4.7g6.6g52.5g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4570g4458kcal307.6g274g236g27.2g
Valittu annoskoko2285g2229kcal153.8g137g118g13.6g
Annoskoko puolitettuna1143g1115kcal76.9g68.5g59g6.8g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597