Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 375g259kcal19g35.1g1.5g11.6g
Kasvisliemikuutio 23g69kcal2.1g3g5.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g300g228kcal48g4.2g2.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g1180kcal141.4g96g18.4g31.6g
Valittu annoskoko2286g590kcal70.7g48g9.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna1143g295kcal35.4g24g4.6g7.9g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234