Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g904g217kcal16.3g27.1g4.5g17.2g
Sipuli (kuorittu)452g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 904g2983kcal18.1g27.1g316.2g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g6669kcal81.6g155.2g643.4g52.2g
Valittu annoskoko2286g3334kcal40.8g77.6g321.7g26.1g
Annoskoko puolitettuna1143g1667kcal20.4g38.8g160.9g13.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750