Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1197g420kcal55.3g23.3g3.6g29.9g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 266g878kcal5.3g8g93.1g0g
Kevytmaito (Valio)266g122kcal8.5g12.8g4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g266g958kcal74.5g5.3g71.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g5591kcal360.4g100.6g405g59.8g
Valittu annoskoko2288g2796kcal180.2g50.3g202.5g29.9g
Annoskoko puolitettuna1144g1398kcal90.1g25.2g101.3g15g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690