Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell803g883kcal184.6g0g16.9g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g40g6kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka40g4kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g67g8.7kcal0.5g1.4g0.1g0.7g
Herne-maissi-paprika, Pirkka268g185kcal10.7g29.4g2.1g8.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 1070g1034kcal32.2g209.7g3.4g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4576g4240kcal457.6g483.2g45.4g41.2g
Valittu annoskoko2288g2120kcal228.8g241.6g22.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna1144g1060kcal114.4g120.8g11.4g10.3g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566