Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1049g1469kcal54.1g293.4g7.1g35.7g
Chorizo makkara, annos 100g700g1819kcal76.9g35g153.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)437g87kcal2.6g15.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4578g7264kcal270.4g701.2g373.8g73.4g
Valittu annoskoko2289g3632kcal135.2g350.6g186.9g36.7g
Annoskoko puolitettuna1145g1816kcal67.6g175.3g93.5g18.4g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332