Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 27g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 6.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton25g55kcal2.8g0.6g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g189kcal7.8g14.2g10.6g2.8g
Valittu annoskoko229g94kcal3.9g7.1g5.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna115g47kcal2g3.6g2.7g0.7g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320