Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Atria sika-nauta jauheliha 23%63g169kcal10.6g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g643kcal24g18.2g51.8g6g
Valittu annoskoko229g322kcal12g9.1g25.9g3g
Annoskoko puolitettuna115g161kcal6g4.6g13g1.5g
Arvot/100g100g141kcal5.2g4g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650