Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 26g18kcal1.3g2.4g0.1g0.8g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 42g91kcal7.6g0g6.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g221kcal18g5.2g13.8g1.8g
Valittu annoskoko229g110kcal9g2.6g6.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna115g55kcal4.5g1.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401