Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 78g119kcal15.1g0g6.6g0g
Paprika keltainen 47g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 16g3kcal0g0.2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g36g31kcal1.8g5.7g0.1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g378kcal36.6g23.8g14.2g8.6g
Valittu annoskoko229g189kcal18.3g11.9g7.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna115g95kcal9.2g6g3.6g2.2g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754