Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Naudanliha keskiarvo 88g134kcal16.9g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Hapankaali (Rasilainen)44g7.9kcal0.8g0.8g0.1g0.9g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Smetana2.6g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g389kcal37.8g19.8g17.4g4.6g
Valittu annoskoko229g194kcal18.9g9.9g8.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna115g97kcal9.5g5g4.4g1.2g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032