Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu88g193kcal7.4g5.7g15.8g1.2g
Ketsuppi, Felix6.6g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Sinappi 6.6g8.6kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka30g17kcal0.1g4.2g0g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio55g36kcal0.8g2.3g2.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)44g114kcal11.4g0.7g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g748kcal40.2g30.4g52.6g3.2g
Valittu annoskoko229g374kcal20.1g15.2g26.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna115g187kcal10.1g7.6g13.2g0.8g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493