Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g42g146kcal5.4g26.2g1.4g3.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 58g111kcal11.7g0.2g7.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti7.3g20kcal0.2g0.4g2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)10g12kcal0.3g0.4g0.9g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g661kcal36.6g64g26.2g10.8g
Valittu annoskoko229g330kcal18.3g32g13.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna115g165kcal9.2g16g6.6g2.7g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124