Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Amerikansekoitus, Apetit38g11kcal0.7g1.7g0.1g0.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.5g21kcal1.4g0g1.6g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g804kcal53.8g6.2g62.8g2g
Valittu annoskoko229g402kcal26.9g3.1g31.4g1g
Annoskoko puolitettuna115g201kcal13.5g1.6g15.7g0.5g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531