Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka79g240kcal7.6g48g1.6g11.8g
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g1.9g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g651kcal18.6g129.2g4.2g28.8g
Valittu annoskoko230g326kcal9.3g64.6g2.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna115g163kcal4.7g32.3g1.1g7.2g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480