Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 1.6g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Kirjolohifilee 94g155kcal15.7g0g10.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Juuriselleri 14g4.4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 45g60kcal1.1g12.8g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g595kcal37g34g33g6.6g
Valittu annoskoko230g298kcal18.5g17g16.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna115g149kcal9.3g8.5g8.3g1.7g
Arvot/100g100g130kcal8.1g7.4g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785