Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka40g55kcal8.8g0.8g2.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Rice Dream, riisimaito60g28kcal0.1g5.6g0.6g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.22g77kcal1.5g15.6g0.7g1.3g
Parsakaali, tuore, 257g25g7.3kcal1.1g0.5g0.1g0.4g
Punajuuri keitetty, annos 100g25g10kcal0g2.3g0g0.6g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g20g25kcal0.6g5.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g485kcal28.6g62g13.8g5.4g
Valittu annoskoko230g243kcal14.3g31g6.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna115g121kcal7.2g15.5g3.5g1.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557