Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g165g182kcal37.9g0g3.5g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g14g53kcal4.5g0g3.8g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g1017kcal89g22.8g63.8g2.6g
Valittu annoskoko230g509kcal44.5g11.4g31.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna115g254kcal22.3g5.7g16g0.7g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480