Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai31g107kcal3.7g21.7g0.6g0.9g
Kauralese 5.6g20kcal1g2.6g0.4g1g
Paprika punainen 94g28kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g33g76kcal4.9g0.3g6.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g822kcal38.8g58.8g47.4g7.8g
Valittu annoskoko230g411kcal19.4g29.4g23.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna115g205kcal9.7g14.7g11.9g2g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051