Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl81g284kcal11.3g0.4g25.9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g32g24kcal1.8g3.4g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g4.5g1.7kcal0.2g0.5g0g0.3g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g88kcal0.5g0.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g819kcal28.8g14g71g2.2g
Valittu annoskoko230g409kcal14.4g7g35.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna115g205kcal7.2g3.5g17.8g0.6g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940