Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee79g81kcal18.2g0g1.2g0g
Seesamiöljy, Amoy2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Maissitärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sokeriherneen palko18g5.3kcal0.6g0.6g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 18g3.3kcal0g0.5g0.1g0g
Pinaatti 35g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g2.1g6.1kcal0g1.5g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g312kcal43.6g13.4g9g4.6g
Valittu annoskoko230g156kcal21.8g6.7g4.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna115g78kcal10.9g3.4g2.3g1.2g
Arvot/100g100g68kcal9.5g2.9g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421