Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa34g5.8kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour11g34kcal0.4g0.5g3.4g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa23g68kcal5.2g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g485kcal29.4g14g34g4.8g
Valittu annoskoko230g243kcal14.7g7g17g2.4g
Annoskoko puolitettuna115g121kcal7.4g3.5g8.5g1.2g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148