Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g2.3g7.4kcal0.2g0.4g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Puuroriisi7g25kcal0.4g5.3g0.1g0.2g
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%42g54kcal8.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana459g223kcal20.6g17.2g7.4g3.8g
Valittu annoskoko230g112kcal10.3g8.6g3.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna115g56kcal5.2g4.3g1.9g1g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432