Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g38g36kcal7.5g0g0.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )38g131kcal6.8g22.1g1.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g31g23kcal0.7g1.7g1.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu3.8g10kcal1.2g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 26g6kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g462kcal34g52.4g11.4g6.8g
Valittu annoskoko230g231kcal17g26.2g5.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna115g115kcal8.5g13.1g2.9g1.7g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572