Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 69g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g5.6g4.7kcal0.2g1.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g292kcal22.8g15.8g14.8g4.8g
Valittu annoskoko230g146kcal11.4g7.9g7.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna115g73kcal5.7g4g3.7g1.2g
Arvot/100g100g64kcal5g3.4g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821