Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 222g712kcal59.5g0g53.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 444g132kcal8.4g15.5g1.2g10.8g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g444g133kcal6.7g20g1.8g11.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g278g305kcal8.3g8.9g27.8g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g222g355kcal4.7g8.4g33.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g13g29kcal1.8g2.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4580g3334kcal178.8g111.4g236.8g44.2g
Valittu annoskoko2290g1667kcal89.4g55.7g118.4g22.1g
Annoskoko puolitettuna1145g833kcal44.7g27.9g59.2g11.1g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401