Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g360g1620kcal27.7g244.8g57.6g13g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g400g1420kcal23.2g12g142g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g400g1080kcal32g48g80g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g600g660kcal3g90g30g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 120g359kcal0g25.1g17.7g0g
Kahvilikööri120g344kcal0g39.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini16g56kcal13.7g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g160g640kcal0g160g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g13936kcal201.6g1271g817.2g26g
Valittu annoskoko2292g6968kcal100.8g635.5g408.6g13g
Annoskoko puolitettuna1146g3484kcal50.4g317.8g204.3g6.5g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743