Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 451g856kcal122.3g0g40.6g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)401g341kcal4g14g28.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk401g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Kirsikkatomaatti, 50g100g20kcal0.6g3.8g0.3g0g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g10g26kcal1.2g1.1g1.9g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g501g1754kcal55.1g370.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4584g6585kcal390g889.4g157.4g28g
Valittu annoskoko2292g3293kcal195g444.7g78.7g14g
Annoskoko puolitettuna1146g1646kcal97.5g222.4g39.4g7g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357