Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1125g270kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g675g189kcal4g40.2g1.3g16.9g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g34g304kcal0g0g33.8g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g450g540kcal14.4g20.2g45g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4590g2606kcal63.8g197.4g164.8g81g
Valittu annoskoko2295g1303kcal31.9g98.7g82.4g40.5g
Annoskoko puolitettuna1148g651kcal16g49.4g41.2g20.3g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208