Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g584g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.1g0.1g0.4g
Lehtiselleri 47g5.9kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%117g187kcal3.2g3.2g17.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl58g44kcal2.3g4.7g1.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g1509kcal27.6g148.2g89g38g
Valittu annoskoko2296g755kcal13.8g74.1g44.5g19g
Annoskoko puolitettuna1148g377kcal6.9g37.1g22.3g9.5g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944