Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g112g437kcal0.2g108.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g280g268kcal3.1g51g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g224g2016kcal0g0g224g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1680g454kcal21.8g80.6g3.4g28.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g6348kcal50.2g480.4g454.8g57.2g
Valittu annoskoko2296g3174kcal25.1g240.2g227.4g28.6g
Annoskoko puolitettuna1148g1587kcal12.6g120.1g113.7g14.3g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234