Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g1200g2280kcal180g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 12g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g64kcal0g0.1g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 60g182kcal5.2g33.2g1.1g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g7473kcal438.8g493g415.4g53.4g
Valittu annoskoko2296g3737kcal219.4g246.5g207.7g26.7g
Annoskoko puolitettuna1148g1868kcal109.7g123.3g103.9g13.4g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857