Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g1123g1392kcal50.5g280.7g6.7g11.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g842g1086kcal175.1g0g42.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g140g267kcal47.7g2.1g7g0g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.6g5.2g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g5792kcal559.8g601.6g117.8g50.6g
Valittu annoskoko2296g2896kcal279.9g300.8g58.9g25.3g
Annoskoko puolitettuna1148g1448kcal140g150.4g29.5g12.7g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416