Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)889g1236kcal98.7g3.6g92.4g0g
Sokeri 315g1278kcal0g314.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl111g1000kcal0g0g111.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 241g826kcal24.5g168.5g2.9g8.4g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g22g87kcal0g21.8g0g0g
Raparperi 370g125kcal2.6g20.4g0.4g5.2g
Mansikka 252g117kcal1.3g21.2g0.5g4.8g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g74g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g9415kcal256.6g1116.8g414.6g37g
Valittu annoskoko2296g4707kcal128.3g558.4g207.3g18.5g
Annoskoko puolitettuna1148g2354kcal64.2g279.2g103.7g9.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692