Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.1g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g66kcal6.6g2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko23g33kcal3.3g1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.7g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal14.4g4.4g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341992