Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 8g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g7.5g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)5.5g14kcal0.5g2.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g58kcal4g5.6g2g1g
Valittu annoskoko23g29kcal2g2.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g127kcal8.7g12.2g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858