Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g43kcal3.6g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.2g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g97kcal7.8g2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko23g49kcal3.9g1g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal2g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g211kcal17g4.3g14.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347