Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lapinliha,poronkäristys 750g4.4g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.9g7.3kcal0.6g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g32kcal3.2g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko23g16kcal1.6g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.8g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g69kcal7g1.7g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710