Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Kesäkurpitsa6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g1g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g3.9g4.2kcal0.9g0g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g28kcal2.8g3g1g0.2g
Valittu annoskoko23g14kcal1.4g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal6.1g6.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057