Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g15kcal0g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko23g8kcal0g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g2.6g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944