Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g11g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g8.5g11kcal1.8g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g1.4g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g58kcal5.6g6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko23g29kcal2.8g3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.4g1.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g125kcal12.1g12.9g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416