Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.9g1.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g2.1g8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g76kcal4.2g5.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko23g38kcal2.1g2.7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.1g1.4g1g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.1g11.6g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574