Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g11g20kcal2.1g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)4.8g12kcal1g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)2.2g2kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g73kcal7.4g0.2g4.6g0g
Valittu annoskoko23g37kcal3.7g0.1g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.9g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g158kcal16g0.4g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398