Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g2.7g0.5kcal0g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g5.1g10kcal1.3g0g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.8g2.3kcal0g0.6g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g36kcal3.4g1.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko23g18kcal1.7g0.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.9g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g78kcal7.4g3.5g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340